Bratara de cupru cu floarea vietii

Bratari de cupru gravate integral  manual dupa schite personale. Pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic persoana ce o poarta. Oricine poate sa poarte o bratara de cupru pentru frumusetea ei particulara.
Bratari din cupru. Telefon: 0759.165.234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com

 

Floarea vietii este gravata de mine cel mai des pe bratari din cupru.
Gravura acestui simbol puternic se face integral manual pe bratara de cupru
Se spune ca floarea vietii este simbolul maestrului spiritual....

La cerere pot sa gravez pe o bratara de cupru orice alte simboluri, dar sa nu fie foarte complicate intrucat gravez manual si detaliile foarte mici nu pot sa apara pe o bratara din cupru.

Dupa cum se stie bratara de cupru este purtata in scop terapeutic ( vezi CUPROTERAPIA), pentru a exeperimenta diferite simboluri gravate pe bratara din cupru sau pur si simplu pentru frumusetea ei particulara.

Doresc sa subliniez ca toate bratarile de cupru  lucrate de mine contin doar cupru fara alte materiale straine gen cositor . Orice bratara de cupru la care lucrez este realizata integral manual.

Pentru intrebari sau raspunsuri la bratari de cupru raspund la telefon : 0759.165.234 sau e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com

Va invit aici pe site: https://hadarugart.weebly.com/ sa vedeti mai multe fotografii cu bratari din cupru lucrate de mine de-a lungul timpului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari din cupru cu simboluri dacice

Bratara din cupru cu Floarea Vietii

Artizan autodidact in Transilvania