Bratari de cupru cu Floarea Vietii

Bratarile de cupru cu Floarea Vietii sunt  gravate manual dupa schite si desene personale. Floarea Vietii este cel des simbol gravat de mine pe bratara de cupru in urma comenilor cerute. La cererea dumneavoastra pe bratara de cupru pot sa gravez si alte simboluri energetice. Bratara de cupru este purtata in scopt terapeutic sau pentru protectie folosind simbolurile mistice ce sunt gravate pe bratara de cupru.
Bratari de cupru - tel: 0759.165.234

  Bratarile de cupru cu Floarea Vietii sunt gravate manual urmarind desene si schite personale.
Cred ca cea mai mare provocare pe o bratara din cupru este gravarea manuala a  simbolului Floarea Vietii! 
Cea mai comandata bratara de cupru este bratara din cupru cu Floarea Vietii .
Din cate am inteles eu Floarea Vietii este simbolul maestrului....
Dupa cum se stie bratara din cupru este purtata in scop terapeutic, respectiv protectie energetica daca are diferite simboluri alese de dumneavoastra ce le gravez eu pe bratara de cupru.
Inainte de a comanda o bratara de cupru va rog sa va masurati incheietura mainii si sa-mi dati masura exacta in centimetri, intrucat eu creez bratari de cupru unice pentru fiecare persoana in parte.
La cererea dumneavoastra pot sa gravez pe bratara de cupru si alte simboluri mistice sau pentru protectie ce credeti ca va ajuta zilnic purtand o bratara din cupru.
Petru intrebari sau comenzi bratari de cupru raspund la telefon: 0759.165.234 sau pe e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com
Aici: https://hadarugart.weebly.com/ pe site-ul de prezentare gasiti mai mule exemple de bratari din cupru lucrate de mine de a lungul timpului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari din cupru cu simboluri dacice

Bratara din cupru cu Floarea Vietii

Artizan autodidact in Transilvania